Musikken i malerierne

Jeg har en kæmpe kærlighed til musik, jeg har læst musik, involverer mig i mange musikalske projekter, og har næsten altid et eller flere bestemte musikstykker som inspirationskilde i mine billeder. Denne inspirationskilde er ikke altid synlig, den skal man kende. Til gengæld har jeg et ønske om at male og derigennem illustrere musikken, som man ser den. Det sker ofte ved at jeg portrætterer musikmennesker jeg møder, hvilket kan ses i følgende malerier.

Jeg mødte Thea under opførelsen af musicalen Atlantis. Solgt.
Jeg mødte Johannes under opførelsen af musicalen Atlantis i 2016. Solgt.
Nyeste musikmaleri, af Olga som også var med til Atlantis. Solgt.

Hvis jeg ikke selv har mødt musikeren bag instrumentet, undersøger jeg billeder og optagelser som forstudier til projektet.

Billedet er til salg og kan ses på Portland ART